Топ 10 Най-мистериозни ОТКРИТИЯ в Космоса, които ще ви оставят БЕЗ ДЪХ

 • Публикуван на преди 22 дни

  The Clashers

  Продължителност: 17:40

  Какви са последните МИСТЕРИОЗНИ открития и как можем да си ги обясним? Днес е голям ден и по друг повод! ❤️ Днес ще разгледаме една малка час то темите, за които много скоро ще четете обстойно!
  ✅📘 Поръчай НОВАТА ми книга "Топ мистериите на ВСЕЛЕНАТА" с отстъпка тук: bit.ly/3lqComy
  Приятели, имам щастието да ви съобщя, че ТРЕТАТА ми книга е вече факт. В нея ще се отправим на едно епично пътешествие през времето и пространството и ще стигнем до началото на всичко. Как е възникнала Вселената и колко ГОЛЯМ е бил Големият взрив? Какви са тайните на светлината и защо тя е най-бързото нещо в космоса? Сами ли сме в Космоса или има други цивилизации? Тези както и много други въпроси разглеждаме в "Топ мистериите на Вселената". Ще се радвам да я прочетете и да ми кажете какво мислите.
  📙 Поръчай "Топ мистериите на СВЕТА" тук: bit.ly/2O6xJXR
  📗 Поръчай "Топ мистериите на България" тук: ozn.bg/2OMkauI
  🔔 Абонирайте се: bit.ly/2w9ePIq
  🎮 Гейминг канал: bit.ly/2Jn9mCe
  👨‍💻 Тек канал: bit.ly/2Qs7BqZ
  👕 Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k
  Днес епизодът е тематичен и е посветен изцяло на по-новите открития в необятния Космос. Някои от тях за от 2020 година и доказват за пореден път колко малко знаем за Вселената. Науката и астрономията никога не спят и ни учудват всеки месец с откритията си. Благодарение на телескопите в орбита и тези разположени в Хавай, Южна Америка, Австралия и Европа, ние получаваме някои от най-невероятните данни. Сигурно вярвате, че няма какво да ви изненада и знаете всичко...? Помислете пак. Днес ще ви представя Топ 10 най-мистериозни открития в КОСМОСА.
  #TheClashers #Top10 #Universe
  Пригответе се защото нашето пътуване едва сега започва. В книгата ще разгледаме обширно почти всички неща от видеото, но и още много други. Ще си говорим за минало, за бъдеще и защо настоящето е толкова относително.
  Социални мрежи:
  ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9
  ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv
  ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr
  ✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com
  В началото ще ви разкажа за един възможен начин на това как златото може да се е появило на Земята. В момента на фондовата борса то бележи ръст и не напразно е един от най-ценните метали на нашата планета. Как обаче се е появило? Според ново проучване, но може да е дело на титаничен сблъсък между неутронни звезди. След това ще разгледаме една интересна комета, която е изградена от алкохол. Да, няма майтап, цяла комета от алкохол, същият, който и ние пием. Мъглявините са едни от най-красивите творения на космоса. Несъмнено обаче най-симетричната и интересна такава е Червената правоъгълна мъглявина. Трябва да видите с очите си защо това е така. Едно скорошно откритие направено благодарение на сондата New Horizons е Арокот. Странен астероид изграден от две части, който е реликва от формирането на Слънчевата система.
  Обектите на Хоуг са следващата тема, за която искам да ви разкажа. Всички знаем нашата галактика - Млечния Път (Milky Way), но има и такива, които са слабо изучени. Особено пръстеновидните галактики, за които все още е загадка как са се сформирали. Много скоро сигурно ще можем да пътуваме до космоса и да оставаме на хотел там, но той си е едно много неприветливо място. Наскоро учените откриха признаци на живот на Венера. Газ, който се свързва с бактерии тук на земята. Едно от най-мистериозните скорошни открития несъмнено е Великият атрактор. Невиждана сила, която привлича милиарди галактики към себе си. Какво ли може да е това?
  Благодарение на апарата "Паркър" на НАСА имаме по-обстойни наблюдения над слънцето и това, което откри е много интригуващо. Ще разберете какво е от видеото. Апаратите от програмата "Вояджър" пък направиха друго сензационно откритие - мястото, в което слънчевите ветрове се сблъскват с междузвездната среда и създават интересна точка на налягане. За космоса има много онлайн игри, които може да разучите галактиката ни, но в нито една от тях не е представена тази уникална точка. Несъмнено обаче един от най-интересните обекти от днешната класация си остава Оумуамуа - странният астероид, който прилича на пура. Много учени, включително от Харвард, обявиха, че има възможност това да е оперативна сонда на извънземна цивилизация, която е тук за да изучи Земята. Вие какво мислите?
  Ако искате да прочетете още много за Вселената и нейните тайни, може да си поръчате новата ми книга от линкчето по-горе.
  Надявам се видеото да ви е харесало и ако е така, може да му оставите по един палец нагоре. Не забравяйте да се абонирате за канала и то с камбанката, за да не изпуснете нещо ново.
  Music:
  "The Escalation" by Kevin MacLeod (incompetech.com) Licensed under Creative Commons: By Attribution 3.0 creativecommons.org/licenses/by/3.0/

The Clashers
The Clashers

Скъпи приятели, с радост Ви съобщавам, че третата ми книга “Топ мистериите на света” е вече ФАКТ! 🥳 Нямам търпение да я прочетете и да кажете какво мислите! ❤️ последвайте линка от описанието.😊

преди 21 ден
vasil slavchev
vasil slavchev

Абсурд не сме сами на вселената щот преди доста време съм видял летящ обект но не приличаше нито на самолет нито на падаща звезда беше ярко и бързо мина

преди ден
Boris Kishkilov
Boris Kishkilov

Аз мисля ,че книгата ще бъде много интересна

преди 7 дни
teo gaydarov
teo gaydarov

Слави,в книгата ти описваш ли това за живота на Венера

преди 9 дни
Funtime Proxy
Funtime Proxy

Чудя се какво се крие във млечния път

преди 11 дни
Nurdjan Veli
Nurdjan Veli

Слави може ли да направиш видео топ класация за FEMA зоните и плана на САЩ против зомби епидемия (не за мъртви хора който си съживяват) като корона вируса само ,че не засяга белите дробове ,а мозъка🙏🧡( В ИНТЕРНЕТ ИМА СТРАШНО ЯКИ КОНСПИРАТИВНИ ТЕОРИИ)

преди 15 дни
georgi grigorov
georgi grigorov

Омуамуа това е заради дължината му. Носа е плус но след това се нормализира, ако се питаш как и аз не знам.

преди 11 часа
georgi grigorov
georgi grigorov

Това също което ни пази произлиза от ядрото като плус и минус.

преди 11 часа
georgi grigorov
georgi grigorov

Здравей Слави аз съм Георги. Хареса ми темата за галактиката, въпроса също, ем добре слави всяка една вселена трябва да има ядро като на земята. Представи си колко ще е силно земното притегляне. Представи си колко вселени може да има в една. Така си мисля всяко едно не може да е само, едно е силна дума..... Друго не мога да споделя. Дано видиш коментара ще чакам отговор. Не бързай.

преди 11 часа
Rosina Angelova
Rosina Angelova

Леле аз едвам се здобух с 2-те книги, а сега има и 3-та суперррр.

преди 14 часа
XxFireCraft
XxFireCraft

zlato xD

преди 21 час
Kristiqn Alenderov
Kristiqn Alenderov

ОУМУАМУА

преди 22 часа
Илия Йовчев
Илия Йовчев

Дали сме сами

преди 2 дни
Irini Papidopulu
Irini Papidopulu

Дали вселената изобщо е това което си мислим , че е и дали откритията за нея са наистина каквито изглежда ?

преди 2 дни
Иван Пенчев
Иван Пенчев

Топ 10 най-големи неща в космоса! Славо ти си наред.

преди 3 дни
Диана Гаврилова
Диана Гаврилова

Най интересно ми е дали сме сами във вселената

преди 3 дни
Wolfy
Wolfy

Слави знаеш ли играта Gacha life, ако я знаеш ще ти кажа, че има един глич за който героят който си си направил може да те стресне, защото има едно нещо и то е Gina. Gina е едно момиче от Gacha life което е доста крипи момиче защото ако я накараш да каже I am Gina? и отидеш да и смениш скина тя ще те гледа. Но ако си поиграеш с косата ѝ тя ще стане зла и ще ти каже ,,Im watching you". Това означава че те гледа дори и да си си изключил телефона и да не си на него, тя те наблюдава из цялата къща. Също така в ръката си държи меч когато ти не си я накарал да го държи. Ако след 10 минути влезеш в играта отново тя ще бъде по крипи. Ако се стреснеж може да излезеш от играта. Но помни че не трябва да и пишеш името глупаво, защото ще стане по зла. И за да не те е страх че ще те гледа из къщата ако не играеш на играта по добре си я изтрий. ВНИМАНИЕ! Не играй тази игра в 3:00, защото ще стане много лошо. По добре изобщо не я играй!😈😈😈😱😱😱

преди 3 дни
voja blyat
voja blyat

Много ясно , че ще си я купя

преди 3 дни
daniel nanev
daniel nanev

Много готино видео🥇 Слави продължавай все така!

преди 4 дни
Станислава Георгиева
Станислава Георгиева

Дали сме сами

преди 4 дни
BG foxa
BG foxa

знаеш ли че след 5000 милиарда години слънцето ще гръмне

преди 5 дни
Damyan Kolev
Damyan Kolev

Здрасти мн. Бих искал ако имаш възможност да направиш едно видео за така нареченото вещество "BLACK GOO"

преди 5 дни
София Атанасова
София Атанасова

На мен ми направи впечатление червената правоъгълна мъглявина

преди 5 дни
Andrei Velikov
Andrei Velikov

Kak e zapocnanla

преди 5 дни
Кръстю Бъчваров
Кръстю Бъчваров

Добре де, нали вселената се разширява?

преди 5 дни
Оля Николова
Оля Николова

Дали изобщо сме сами и какво е бъдещето ни..

преди 5 дни
Elena Bardukova
Elena Bardukova

Слави Значи вчера имаше една Луна и около нея Имаше едно кръгче

преди 5 дни
Elena Bardukova
Elena Bardukova

Хей Слави отиди на планетариумът да разгледаш най-големия телескоп

преди 5 дни
AleXBUL
AleXBUL

Не

преди 6 дни
Nadia Spahieva
Nadia Spahieva

Аз не вярвам, че сме сами във Вселената

преди 6 дни
fenixxsa
fenixxsa

Ама защо бяха пропуснати във видеото 5-те предсказания на китаеца, които не са се сбъднали???

преди 6 дни
Kalina Filipova
Kalina Filipova

може ли да нправиш каласация ,, Теории за това как космосът се е появил ". Ще ми бъде много интересно.

преди 7 дни
Стилиян Драгнев
Стилиян Драгнев

Аз една вечер в полунощ чух странни звуци от небето

преди 7 дни
ivan kadiyski
ivan kadiyski

Страхотен си Славчо продължавай само напред и нагоре.Велик

преди 7 дни
Simeon Krastev
Simeon Krastev

Аз предпочитам сребро

преди 7 дни
Sasuke Uchiha
Sasuke Uchiha

Мен най-интересни теми са ми "Какво има в Черна Дупка","Има ли Бели Дупки","Може ли да се пътува със скоростта на светлината","Същесвува ли планетата X" и най-вече "Има ли Мултивселена"? П.С. Не съм сложил "сами ли сме в космоса" по простата причина че това е въпрос който е в главата на всеки.

преди 8 дни
CubeSomething
CubeSomething

5/10 moje i po dobre

преди 8 дни
Мария Ангелова
Мария Ангелова

Здравей има една местност в едно белоградчишко село която се казва бабу там има и праща която казват че има много злато но има голям камък на входа и така до днес някой не може да влезе в нея

преди 8 дни
ISee You
ISee You

Никога не сме били сами ,има същества които не могат да се видят с човешко око, но те са с нас.

преди 8 дни
Александър Kostov
Александър Kostov

Кога ще направиш ревю на Huawei mate 40 pro

преди 8 дни
Evgeni Minkov
Evgeni Minkov

Дали в живота сме сами

преди 9 дни
Ivaka BG
Ivaka BG

Ако отдолу добавиш субтири на английски, каналът ти ще стане много известен

преди 9 дни
game play bulgariya
game play bulgariya

Всъщност е просто нормален предмет който оцелял нмого близо до слънцето защото има наколко layer-ра.

преди 9 дни
game play bulgariya
game play bulgariya

НЯМА КАК ДА СМЕ САМИ ВЪВ ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНАА

преди 9 дни
Rumen Gunev
Rumen Gunev

Слави кога ще снимаш GTA5

преди 9 дни
Vasiana Blagoeva
Vasiana Blagoeva

Еиии...Третата книга наи-после е факт. Вече си я поръчах❤️❤️❤️

преди 9 дни
ShadowPredator
ShadowPredator

Слави ако сега си поръчам книгата ти ще дойде ли до Коледа?

преди 10 дни
Kalina Vasileva
Kalina Vasileva

Да наистина пусни си английски субтитри и можеш да се класираш в някое фриик шоу! 😂

преди 10 дни
koreanxstrawberryxx
koreanxstrawberryxx

Ще има ли четвърта книга?

преди 12 дни
Shocky De Locky
Shocky De Locky

Интересни видеа , браво. Имам въпрос. Членуваш ли в тайни общества ?

преди 12 дни
Georgi Dimitrov
Georgi Dimitrov

Слави никога не сме бели сами е селената

преди 12 дни
Стефчо Параскевов
Стефчо Параскевов

И на Земята не сме сами!Уверявам ви!

преди 12 дни
Стефчо Параскевов
Стефчо Параскевов

Слави,ти си бизнесмен и си си избрал интересни сюжети с които да занимаваш клиентите си.И похватите ти са различни-допълващи се! Похвално!В тая връзка,за да разпаля апетита ти от любопитство,а и тоя на аудиторията ще ти напиша следното:Аз съм преживявал най-различни "лудории". Някои от тях са доста фантастични,но няма сега да пиша за никоя от тях,а за нещо друго.А именно-Виждал съм на цели два пъти обекти в небето,които по своята форма и поведение могат да се нарекът НЛО.Първият беше с популярната пурообразна форма,или по-точно пъпешова форма.Най-близка представа ще ти даде формата на онази продълговата топка ,с която се играе ръгби.Цвят-бял бронз,сребрист.Със същият цвят беше и вторият.Но докато за "пъпеша" бях чел,чувал и гледал рисунки,то този беше с форма,която и до днес не съм открил в някое средство за масова информация."Д"-не точно тази форма,но тази е най-близката.Всъщност,основата на "д"-то беше малко по-дълга и страничните две крачета бяха абсолютно прави и бяха не само под хоризонталната черта,но и над нея.Също като цилиндър на фокусник от цирка,но със странични крачета.В сребрист цвят.

преди 12 дни
Katq Krasimirova
Katq Krasimirova

Злото разбирасе

преди 12 дни
Вася Тодорова
Вася Тодорова

Извънземната цивилизация ,не и трябва кораб за да ни изучава, те са еволюрали същества и го умеят само с мисъл форма. Ние сме все още,твърде назад и в технологиите и еволюцията на под съзнателно ниво. Когато започнем да се променяме от вътре на вън, тогава човечеството ,ще премине към по-висико ниво, и ще разберем ,че извънземни има и заплаха за нас те не са. По-скоро ние сме най-голямата заплаха за Земята.

преди 12 дни
Сиана Маркова
Сиана Маркова

На мен всичко ми е любопитно 😌

преди 13 дни
Georgi Valkanov
Georgi Valkanov

Интересното за мене е дали живеем в мултивселена, каква е ролята на тъмната материя и енергия във вселената и дали всъщност ако е така дали има подобна вселена на нашета просто с по различни характеристики, и какви са свойствата на другите вселени... хмм

преди 13 дни
mark simov
mark simov

браво машинка .

преди 13 дни
SAVAGE 1
SAVAGE 1

Не вярвам да сме сами.

преди 13 дни
Kateto Todorova
Kateto Todorova

На мен би ми било най-интересно да разбера как е започнала Вселената.

преди 13 дни
Amazing Gadgets
Amazing Gadgets

Къде е заснета таз невероятна гледка с толкова звезди и с каква камера?

преди 13 дни
Qvor Peichev
Qvor Peichev

3 Мин реклама ко туй нйещу

преди 13 дни
Михаил Михайлов
Михаил Михайлов

Слави аз се питам от 6 годишен защо сме тук и защо сега. Постоянно се питам едно и също от цели 7 години. Да ли сме сами имали други форми на живот.

преди 14 дни
Мартин Евлогиев
Мартин Евлогиев

Пред последното

преди 14 дни
Preslav Penchev
Preslav Penchev

На твое място бих направил видео за антиматерията и тъмната материя и разликите между тях. Толкова потайнствени колкото .... и загадачни или още така наречените " вечните субстанции ". Мисля че ще е интересно. В интернет няма много информация по темата.

преди 14 дни
А4
А4

Не сме сами не сме сами

преди 14 дни
Memet Boyko
Memet Boyko

Аз сам муслуманин и нашта книга пише че има на 15 места хора като наз но не пише за изванзвмни на колко места има те ги има саз % 99 да несе и съмнявам аз

преди 14 дни
Zlatko Gochev
Zlatko Gochev

Топ 10 буркана от мазето на баба ми

преди 14 дни
найк бг
найк бг

Амуамуа

преди 14 дни
Деян Йорданов
Деян Йорданов

книга в книжарниците ли е вече

преди 14 дни
Nikolay Yanchev
Nikolay Yanchev

Ne ne sme sami shansat da sme sami e 0.00000000000000000001 porocenta

преди 14 дни
dark_pro
dark_pro

Уникален! Както винаги, топ си.

преди 14 дни
venelin iliev
venelin iliev

Топ 10 зловещи предсказания на анимацията the simpsons😬

преди 14 дни
Траико Николов
Траико Николов

Дали сме сами

преди 14 дни
Lychezar Drenkarov
Lychezar Drenkarov

8:49 видове са Спираловидна, Неправилна и Яйцевидна галактика.

преди 14 дни
jassenjj
jassenjj

Слави, стилът ти обикновено е безупречен, но предвид детската аудитория, си позволявам да отбележа... 16:05 - "през 1976 беше направено..." - не си бил свидетел, не си и говорител от името на научна общност, която е извършила наблюдението, за да е "беше направено". В следващите изречения нещата си идват на мястото с "всички, кото го видели направо били втрещени. Бил е приет..." Поздрави за винаги интересното съдържание!

преди 15 дни
Теодор Борисов
Теодор Борисов

Имали извънземни

преди 15 дни
Silviya Markova
Silviya Markova

ЗДРАВЕЙ, СЛАВИ! Искам да поръчам книгата, но съм в Нидерландия. Възможно ли е да поръчам от чужбина?

преди 15 дни
gogi4
gogi4

Вече я поръчах нямам търпение

преди 15 дни
Nurdjan Veli
Nurdjan Veli

Слави може ли да направиш видео топ класация за FEMA зоните и плана на САЩ против зомби епидемия (не за мъртви хора който си съживяват) като корона вируса само ,че не засяга белите дробове ,а мозъка🙏🧡( В ИНТЕРНЕТ ИМА СТРАШНО ЯКИ КОНСПИРАТИВНИ ТЕОРИИ)

преди 15 дни
Nurdjan Veli
Nurdjan Veli

Слави може ли да направиш видео топ класация за FEMA зоните и плана на САЩ против зомби епидемия (не за мъртви хора който си съживяват) като корона вируса само ,че не засяга белите дробове ,а мозъка🙏🧡( В ИНТЕРНЕТ ИМА СТРАШНО ЯКИ КОНСПИРАТИВНИ ТЕОРИИ)

преди 15 дни
Боби и Вальо Готините
Боби и Вальо Готините

Как е започнала

преди 15 дни
Mirko Dobrev
Mirko Dobrev

Вселената няма нито краи. И нито начало

преди 15 дни
Meri Petrova
Meri Petrova

Дали сме сами ? И дали крият нещо по темата в зона 51 :)

преди 15 дни
Art Art
Art Art

ЩЕ СИ ПОРЪЧАМ КНИГАТА. Темата за космоса ми е люнимаааа

преди 15 дни
Robart Yordanov
Robart Yordanov

Здравейте има ли някакъв промо код за книгите защото желая да закупя и 3-те книги

преди 16 дни
The Clashers
The Clashers

В момента са намалени за черния петък

преди 16 дни
Maxim Nasonov
Maxim Nasonov

Как е започнала вселената

преди 16 дни
Maxim Nasonov
Maxim Nasonov

Аз предпочитам злато

преди 16 дни
Скрита Лимонка
Скрита Лимонка

Огромни адмирации за труда💕

преди 16 дни
NO FACE
NO FACE

3:40 минути бързите анонси на зубара

преди 16 дни
Мими Гинева
Мими Гинева

Не!

преди 16 дни
Мими Гинева
Мими Гинева

За Венера!

преди 16 дни
Мими Гинева
Мими Гинева

*-! *?

преди 16 дни
Мими Гинева
Мими Гинева

Дали сме сами!

преди 16 дни
Михаила Димитрова
Михаила Димитрова

Сребро

преди 16 дни
Radi Gaming
Radi Gaming

Според мен не е възможно да сме сами в вселената

преди 16 дни
Митака
Митака

Страховити неща като червеева дупка неутрони звезди черна дупка и т. н страхотен си Слави

преди 16 дни
Mekkanikka the hell soul of god
Mekkanikka the hell soul of god

last one was best

преди 16 дни
Krasimir Kirilov
Krasimir Kirilov

Здравей, Слави. Има ли вариант да си поръчам и трите ти книги с автографи от теб? Трябват ми за подарък.

преди 16 дни
Митака pro
Митака pro

Според мен не сме

преди 16 дни
Mary Ann
Mary Ann

Обожавам класациите ти Слави, особено тези за космоса. Вярвам, че не сме сами във вселената, както се казва във филма Контакт - " Ако сме сами в огромната вселена си е чиста загуба на пространство!" 🙂 Поздравления за огромния труд, който полагаш за да ни радваш. 😊

преди 16 дни
Madji 99
Madji 99

Ами как да си поръчаме като не живеем в БГ?

преди 16 дни
Velina Nikolova
Velina Nikolova

Номер 1 от класацията ме заинтригува най-много и ще ми е интересно да науча повече за Оумуамуа ! И Трябва да сме твърде наивни за да смятаме, че се сами във Вселената ! Успехи !

преди 16 дни
A.F_47 EXTRA Voodoheast tv
A.F_47 EXTRA Voodoheast tv

Как е започнала

преди 16 дни
BiLiGamerBG
BiLiGamerBG

"Топ 10 факт за алхимията " maybe

преди 16 дни
Анна Илиева
Анна Илиева

Не сме сами. И съм повече от убедена в това. В един живот едва ли ще успеем да разкрием всичко скрито, но има много повече от това, което виждаме и чуваме…

преди 16 дни

Напред

Ariana Grande - 34+35 (official video)

3:41

Ariana Grande - 34+35 (official video)

ArianaGrandeVevo

Показвания 52 млн.

EMRAH - NYAMA ME / Емрах - Няма ме, 2020

3:13

EMRAH - NYAMA ME / Емрах - Няма ме, 2020

PlanetaOfficial

Показвания 539 хил.

ЧЕРЕН ПЕТЪК - Светът на Ванката

4:47

ЧЕРЕН ПЕТЪК - Светът на Ванката

Светът на Ванката

Показвания 386 хил.

Mysteries of Bulgaria - The Movie

2:06:35

Mysteries of Bulgaria - The Movie

The Clashers

Показвания 563 хил.

Ariana Grande - 34+35 (official video)

3:41

Ariana Grande - 34+35 (official video)

ArianaGrandeVevo

Показвания 52 млн.

EMRAH - NYAMA ME / Емрах - Няма ме, 2020

3:13

EMRAH - NYAMA ME / Емрах - Няма ме, 2020

PlanetaOfficial

Показвания 539 хил.

ЧЕРЕН ПЕТЪК - Светът на Ванката

4:47

ЧЕРЕН ПЕТЪК - Светът на Ванката

Светът на Ванката

Показвания 386 хил.

BİR GÜN BOYUNCA HER ŞEY DEV DİLA KENT

9:23

BİR GÜN BOYUNCA HER ŞEY DEV DİLA KENT

Dila Kent

Показвания 2,3 млн.

Yasak Elma 87. Bölüm

1:39:24

Yasak Elma 87. Bölüm

Yasak Elma

Показвания 1,2 млн.

ВИДОВЕ ХОРА В ТОАЛЕТНАТА И БАНЯТА

9:12

РАЧКОВ СКАЧА НА БОЙ НА КОБРАТА

3:02

РАЧКОВ СКАЧА НА БОЙ НА КОБРАТА

Господари на ефира I Gospodari na efira

Показвания 33 хил.

Запознайте се с ЛЕТЯЩИЯ Ми ЗАЕК

9:13

Запознайте се с ЛЕТЯЩИЯ Ми ЗАЕК

heaveNBUL

Показвания 40 хил.