Тайнствена плоча РАЗКРИВА истинските СТРОИТЕЛИ на пирамидите?

 • Публикуван на преди 5 месеца

  The Clashers

  Продължителност: 12:26

  Наскоро попаднах на едно интересно изследване, което се крие далеч от медиите! Чудно защо. Става въпрос за тайствена плоча, която разкрива доста интересни подробности около построяването на Великите пирамиди и Сфинкса! Гледайте.
  🛒 5% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clash1" и 3% от техника с "Clash1PC" - ozn.bg/2mn0oIf
  📘 Поръчай "Топ мистериите на СВЕТА" тук: bit.ly/2O6xJXR
  📕 Поръчай "Топ мистериите на България" тук: ozn.bg/2OMkauI
  🔔 Абонирайте се: bit.ly/2w9ePIq
  🎮 Гейминг канал: bit.ly/2Jn9mCe
  👨‍💻 Тек канал: bit.ly/2Qs7BqZ
  👕 Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k
  Знаете, че мистериите и загадките са водеща тема в канала и днес благодарение на наш зрител с името Георги Арангелов попаднах на възможно доказателство, че Атлантите са най-вероятните архитекти и строители на Великите пирамиди, но и Сфинкса. Не се учудвам, че информация за това дори не е стигнала до български източници, но доказателствата са изследвани от университета в Бостън и потвърждават някои много интересни неща. Изследването е съвсем скорошно, от 2018 и вероятно преднамерено се крие далеч от погледите на хората.
  🧐Проучването на Робърт Шох: bit.ly/3e2pYgw
  Днес в нещата, които не искат да знаете ще говорим за Inventori Stelа, която разкрива, че египтяните заварили и само реставрирали сфинкса и пирамидите. Плочата на своя страна потвърждава периода когато Египет се е управлявал не от хора ами от Цере-богове, известен като Зеп Тепи.
  Социални мрежи:
  ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9
  ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv
  ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr
  ✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com
  За тези, които не следят епизодите и не знаят за Атланти, Египтяни и пирамиди, трябва набързо да разкажа за какво иде реч. Атлантида е митична древна цивилизация, която вероятно е била силно технологично развита. Поредица от природни катаклизми довели до тяхното изчезване. Предполага се, че представителите на тази цивилизация са живели успоредно с хората и когато бедствията се случили, оцелелите се пръснали по земното кълбо. Така основали развитите древни цивилизации, за които четем днес. Това разбира се все още попада в рамките на митовете и легендите. Едно скорошно откритие обаче може да промени представите ни.
  Това доказателство се нарича Инвентори Стеле/Стела или инвентарния таблет, не намерих точен превод на Български. Той е открит през 1858 в храм, разположен близо до пирамидата на Хеопс. Направен е от варовик и не се знае колко голям е бил, защото в момента на откриването е вече повреден. Също не е ясно каква част от него е скрита и цензурирана през годините. Когато е разчетен разкривал някои интересни подробности около Сфинкса и Великите пирамиди, които не съответствали с общоприетата догма за построяването им. Така е обявен за фалшификат и историците не му обръщат много внимание.
  През 2018г., Робърт Шох, изучава самият таблет, анализира го и стига до извода, че той е повече истински, отколкото фалшив, защото самото писание съвпадало ди голяма степен с писмеността от старото царство. Стигнал до извода, че е всъщност може би копие на оригинал от древен източник.
  Инвентарния таблет описва историята фараонът Хеопс и Великият сфинкс, но противоречи на това, което ни учат в училище. Вероятно сте наясно с праволинейната история, че Хеопс е построил най-голямата от трите велики пирамиди, а синът му Хефрен е направил средната, както и сфинкса. Таблета обаче разказва в детайли, как Хеопс е реставрирал много стар храм и построил пирамидата си върху или до него. Отделно текстът допълва, че жена му Хенутсен е поправила износения и силно повреден сфинкс. Друга история от таблета говори за Озирис и за Изида, господарка на пирамидите. Храмът на Изида е бил намерен на изток от Великата пирамида, когато Хеопс пристигнал в Гиза. Тук има спорове и за това, че всъщност Хеопс НЕ е построил пирамидата до храма, а че единствено я реставрирал. Този спор идва от превода на самите йероглифи на таблета, като някой смятат, че значели “Rebuilt”, a други “Built”.
  В края искам да ви попитам: Вие вярвате ли, че пирамидите са построени от Атлантите и какво имате ли предположение какво се съхранява в тях? Ще се радвам да науча и вашата гледна точка.
  Като цяло темата е много интересна и я разглеждам обширно в книгата ми Топ мистериите на света. Има още много да се каже, но като цяло това са новите доказателства, които исках да споделя с вас.
  Това е за днес приятели, виждате, че всяка година излизат нови доказателства, които бавна подкопават общоприетата праволинейна теза за построяването на пирамидите. Надявам се, в нашия живот да разберем цялата истина за тях и за какво са служили. Дали ще е за добро или зло предстои да разберем.
  Ще ме зарадвате ако оставите по един палец нагоре, ако видеото ви е харесало разбира се и не забравяйте да се абонирате за канала с камбанката за да не изпуснете нещо интересно. Става много лесно оттук.

The Clashers
The Clashers

Благодаря ви, че гледате и подкрепяте, наистина означава много за мен! ❤️ Да сте живи и здрави! Пожелавам ви един хубав уикенд! 😀

преди 5 месеца
Faith
Faith

Българският град Аркаим е бил Атлантида,Слави !

преди месец
Николай Марковски
Николай Марковски

Благодаря! И на теб всичко най-хубаво и добро! 🇧🇬 🙏

преди 3 месеца
Николай Марковски
Николай Марковски

❤️

преди 3 месеца
Kiril Lazarov
Kiril Lazarov

@Elmir Nedelchev, що си се хванал да му обясняваш на тоя... Главата му е 4 пръста дебела в най- тънката част, освен това е вакуумирана и херметически затворена. И на всичко отгоре си е сложил тенекиените очила.🧐😂🤣

преди 4 месеца
Liubomir Hristov
Liubomir Hristov

Славчо,защо се занимаваш с неща,които не са ти ясни?Моташ хлапетата и те ти се връзват.

преди 4 месеца
Виктор Върбанов
Виктор Върбанов

Пирамиди има не само в египет Те са построени от циполините

преди 5 дни
Петър Атанасов
Петър Атанасов

Глупости,Бойко Борисов е построил пирамидите на млади години

преди 6 дни
DES Desislava Dimitrova
DES Desislava Dimitrova

Страйотни видеа, с удоволствие ще закупя книгите 😉

преди 11 дни
Стефан Кирилов
Стефан Кирилов

Супер клип Слави интересно и информативно и мисля че пирамидите са построени от извънземни, поради факта ,че тогава хората са нямали нужните знания и машини за построяване на пирамидите.

преди 14 дни
Rego_gmail.com.keskinov Keskinov
Rego_gmail.com.keskinov Keskinov

Наричали богове,извънземните,аз така мисля.

преди 14 дни
Elza Todorova
Elza Todorova

Наистина е полезно да споделите и за триизмерни свят в който е доказано че живеем

преди 16 дни
Elza Todorova
Elza Todorova

Давате си сметка че това е интересно за по духовните съшности напредничави с мислене отворено към доброто

преди 16 дни
Elza Todorova
Elza Todorova

1яя аерогара] 5531до каквато истина да се. Добере те ще е интересна за мен аз вярвам в съществуването на атлантите

преди 16 дни
Violeta Angelova
Violeta Angelova

Атлантите са построили пирамидите на определени места чрез ефирни копия,които растат и се уплатняват.

преди 21 ден
Violeta Angelova
Violeta Angelova

Всички пирамиди на Земята са построени от атлантите, за генератори.първо са построени Египетските,преди ,1,5 милиона г,енергията от кристала на Аргонавтите минава през пирамидите ,така се управляват космическите системите.Атлантите са искали,,чрез пирамидите и връзката им с Централното галактическо слънце да повдигнат Земята до 5 измерение,но трябвало да се вдигнат вибрациите на хората,затова рептилоидите прекъсват ДНК нишките на всички от 12 на 2.,обвиват Земята с нискоенергийни решетки,за да не проникват високи вибрации.Рептилоидите не намират кристала на Аргонавтите изнесен от атлантите от Атлантида през Египет в Странджа,тогава разрушават египетските пирамиди,започва война между атланти и рептилоиди, сегашните египетски пирамиди са построени преди 8 милиони г.

преди 21 ден
nina yankova
nina yankova

Благодаря за интересното видео. Супер си Слави!

преди 22 дни
Минчо Минчев
Минчо Минчев

Изумрудения скрижал -Тот

преди 24 дни
Slavi Kostov
Slavi Kostov

Много приятно ме изненада с това видео. inventare-(измислям) Stelle (множествено число Звезди) Помолих човек,който познава латинският да ми даде горе-долу някакъв превод!!!!

преди 27 дни
pisnamive
pisnamive

Вярвам твърдо, че има чужда намеса. Или който и да е построил пирамидите е владеел левитация. Това с много роби, рампи и др. глупости "умните" глави са го измислили, защото не могат да докажат истината. Факт е, че съществува шеста раса и все повече деца се раждат с дарби.

преди 27 дни
Елена Караколева
Елена Караколева

Направи филм за Анунаките и Шумерите, интересно би било!

преди месец
777 Galaxy Defender
777 Galaxy Defender

Аз подкрепям теорията,че са енергийни източници.

преди месец
Tina hristova
Tina hristova

Здравейте казвам се Тинка и съм голяма ваша почитателка 😃😃😃 бих искала да поръчам от книгите ви опитах но за съжаление не можах понеже се намирам във Германия око можете да ме опитите или как изобщо да си ги поръчам ще съм много доволна ❤❤❤

преди месец
Vitos
Vitos

Докато гледах епизода към края се замислих-възможно ли е всъщност СВИНКСА да е бил част от АТЛАНТИДА, заедно с други архитектури, по които е намерена ерозия. И всъщност това което наричаме ЕГИПЕТ да е ИЗГУБЕНАТА Атлантида?

преди месец
ognqn emilov
ognqn emilov

A kakvi sa prichinite da kriqt cqlata taq informaciq

преди месец
Emil Angelov
Emil Angelov

Прочетете Ян Ван Хелзинг много неща ще ви се изяснят

преди месец
Jeko Lefterov
Jeko Lefterov

Не! Както не вярвам че сме произлезли от маймуните и живота се е зародил във водата на Земята. Пиши нещо за прераждането.

преди месец
Младенка Сотирова
Младенка Сотирова

З9

преди месец
pitar pan
pitar pan

Според мен са построени за да спрат природни бедствия разни.

преди месец
John Gold
John Gold

Т.н. "богове" на древния свят не са богове а група ангели самоволно напуснали небесните им обиталища и дошли на земята за да живеят като хора. Вследствие на техните престъпни действия и неправедните знания които са предали на хората и ангело-човешките хибриди, които са създали и чиито духове са останали на земята и са станали демони, на земята е настанало такова зло, че Всевишния Бог е решил да ликвидира живота на земята чрез потоп.

преди 2 месеца
melina vasileva
melina vasileva

Spodeliam tazi idea. za ATLANTITE. .fakt e 4e ima piramidi ne samo v Egipet no I. na drugi mesta,koto po svoiata sashnost sa sxodni, imenno zashtoto sa postroeni ot atlantite. Edna ot teoriite na karmi4nata Astrologia e 4e poslednite jiteli na Atlandida sa prerodenite ot 1960 go 1971 godini. Taka 4e ako niakoi ot tezi "nabori" se reshi da napravi. ."Regresia"..bi mogal "da si spmni "..mnogo neshta!Tova za sega ot men!

преди 2 месеца
Diyan Beshkow
Diyan Beshkow

Мисля,че е от по-стара цивилизация,които също са били хора.

преди 2 месеца
Tom Fa
Tom Fa

Много неща са скрити от нас хората. Това до някъде е добре, защото все още не сме готови за тях

преди 2 месеца
diaida
diaida

Елена БЛАВАТСКА и Николай РЬОРИХ, ето чии книги е добре да се прочетат.

преди 2 месеца
Марина Кировска
Марина Кировска

незнам за нас слави но внуците ни сигурно ще знаят„

преди 2 месеца
Presian Filipov
Presian Filipov

Аз пък видях клип в youtube, в който се виждаше от вътре за няколко секунди нещо като два духа. Беше заснето с количка от филма в сам в къщи. Заглавието беше нещо под формата и беше снимано от канадец, в което заплашваше, че ако не му се платят 2 трилиона долара, ще бъде качено. И до ден днешен не мога да го намеря отново.

преди 2 месеца
Dimitar Neychev
Dimitar Neychev

Много интересно се поднася информацията.Интелигентно и без нищо излишно. Поздравления !

преди 2 месеца
Asen Govedarski
Asen Govedarski

Като чета книгите на Закария Сичин,като че ли всичко си идва на мястото.Имам висше,техническо оразование и не вярвах на такива неща.Учил съм ядрена физика и теория на полето.Запознат съм с квантовата физика.Запознат съм с теорията на Дарвин за произхода на видовете,имам пълно издание на Библията..Всички дават някакво обяснение,но оставаш с чувството,че не всичко е казано.Няма завършен вид.А при ллегендите на шумерите си готов да повярваш,че всичко е станало точно така.И при тях първият човек се казва Адам или Адаму.И при тях има участие на маймуни при създаването на човека,но като сурогатни майки.Зародишът е с "божествен" произход.Има така нареченият "Интелигентен дизайн".

преди 2 месеца
stivan sabinov
stivan sabinov

Iskam da namerite i istinata sas egyptian i gyptian i ..oshte mnogo taini

преди 2 месеца
Ognyan Penev
Ognyan Penev

Ako ti trqbva mobilen nomer poneje nqmam Facebook mi pishi... shte ti dam nujnoto ama da moga da si gi imam knijkite che mi e udovolstvie kogato ima hora kato vas!!!

преди 2 месеца
Ognyan Penev
Ognyan Penev

Slavcho, imam 1vata kniga ama iskam 2rata i jiveq v Paris Franciq. Dneska se abonirah za priqtelqt ti Zain i iskam i negovata kniga! Kak da napravq za da gi porycham i polucha??

преди 2 месеца
Hrisi Petrova
Hrisi Petrova

За мен не от нас са построени пирамидите,а от друга по развита цивилизация

преди 2 месеца
Stefan Stefanov
Stefan Stefanov

Слава Севфюкова е казала кои са построили пирамидите. Няма нужда от коментари!

преди 2 месеца
Valentino Latinov
Valentino Latinov

На мен ми харесват всичките, браво.продължавай в същия дух.

преди 2 месеца
Kaloyan Pashov
Kaloyan Pashov

vqrvam che sa postroeni ot horata slavi, smqtam che tam se pazqt golemi taini !

преди 2 месеца
Uki Salim
Uki Salim

A znaeteli za kitayskata piramida tya e staroturska po golyama ot egipetskite🇧🇬🇹🇷🇧🇬🇹🇷

преди 2 месеца
Uki Salim
Uki Salim

Plemeto ad sa bili velikanite

преди 2 месеца
Uki Salim
Uki Salim

Hey bratmi stroitelite nesa bili malki hora a hora velikani zastoto nyama kak da vdignat golemite kamani daje sa narisuvani egiptyanki kak miyat ogromnite kraka ceti korana nabilgarski i ste nameris tam istinata

преди 2 месеца
Princess Of The Devil
Princess Of The Devil

Имам въпрос!! Със какво са се хранили тогава и от къде са си го набавяли?

преди 2 месеца
The Lizard
The Lizard

Тези снимки са от втората ти книга

преди 3 месеца
Svetlio Cackov
Svetlio Cackov

Здравей Слави,като беше на Пирамидите,направи ли ти впечатление дали между блоковете има израстване на трева,дървета?

преди 3 месеца
Svetlio Radoslavov
Svetlio Radoslavov

Привет . Нищо не пречи, цивилизацията построила пирамидите, да е пак човешка . Всяко дете, което си играе с кубчета, бързо само научава, че най-устойчивата форма е пирамидата . Не са необходими богове и/или извънземни . А само като си помисля,какви археологични находки ни очакват под ледовете на Арктика и Антарктика ..... човешката история, ще бъде изместена с поне няколко милиона години назад във врмето .

преди 3 месеца
Николай Марковски
Николай Марковски

🇧🇬 ❤️

преди 3 месеца
Николай Марковски
Николай Марковски

Благодаря! И на Вас всичко най-хубаво и добро! 🇧🇬 🙏

преди 3 месеца
Николай Марковски
Николай Марковски

Vamos Vamos!

преди 3 месеца
Младен Димитров
Младен Димитров

Слави тази нощ видя ли 2луни поскоро марс и лоната са се раминали и вече лъната ще е марс

преди 3 месеца
Nikolay Tanev
Nikolay Tanev

Слави направи клип топ 10 съкровища които не са открити все още!

преди 3 месеца
deivid todorov
deivid todorov

Po tochno istinskiq vupros e na kuakuv ezik sa govorili i tazi plocha na kakuv ezik e pisano

преди 3 месеца
deivid todorov
deivid todorov

A koi sa atlantite :)

преди 3 месеца
deivid todorov
deivid todorov

Mnogo mnogo dobre kazano za 1 vi put se govori istina mnogo mnogo puti bravo!!!

преди 3 месеца
Dakota Dakata
Dakota Dakata

Ако се поинтересуваш по добре, една от най-достоверните теории на учените за какво служат пирамидите е че са построени като вид помпи за вода която се е движила по хилядите коридори в пирамидите на горе и надоу нещо като машина за изпомпране и пречистване на водата и ли нещо такова. С една дума са нещо като машина. За това няма нищо витре освен тунели, и нещо което крият някои хора от истината.

преди 3 месеца
Han Pan
Han Pan

Славинхотеп първи.

преди 3 месеца
Kiril Vasilev
Kiril Vasilev

Средноатлантически хребет длжината му е 15 000км.

преди 3 месеца
Tsvetelina Ivanova
Tsvetelina Ivanova

Атлантида наистина е съществувала, атлантите са били много добре развита цивилизация във всяко едно отношение - технологично, духовно, окултно и пр., предричайки потопа, повярвалите напътствани от боговете Тот, Хермес, Озирис и др. се спасяват в Египет, където са приети като божества(атлантите са били високи),пренасяйки знанията си те допринасят за издигането на египетската култура, заедно с боговете построяват пирамидите,но не като "гробници" а като приемници и излъчватели на космическата енергия и за др., а Сфинксът е построен от бог Тот, като пазител на огромно знание, за което човечеството днес още не е готово. Браво, Слави, продължавай все така, пожелавам ти винаги да откриваш и представяш истинската истина за всичко, която за жалост поради всякакви интереси през вековете е била променена изопачена и пр.Бих ти препоръчала да погледнеш в YouTube Портал 12 и по- специално интервютата с Елеазар Хараш- интерв. за Атлантида. Успех👍😊

преди 3 месеца
Lets Play
Lets Play

Добре казано, истината е изопачавана с цел интереси, което ни е отнело възможността да се образоваме правилно и да се учим от предците...

преди 3 месеца
Ivo Grancharov
Ivo Grancharov

Любимия ми епизод! Благодаря!

преди 3 месеца
Grisha Spartack
Grisha Spartack

Слави мисля че пирамидите не са създадени от човешка ръка ,няма как пирамида да си съвпада с съзвездието и зодиакалните знаци разположени точно по тях и пирамидите

преди 3 месеца
vik kolarov
vik kolarov

В тази посока е хубаво да се прочете издадените на български 3 труда на Хърби Бренън, обединени под заглавието " Великите загадки ". Въпреки, че в превода има допуснати грешки.

преди 3 месеца
Валерия Иванова
Валерия Иванова

Защо просто не попитаме Английската кралица?

преди 3 месеца
InvictusMortiss
InvictusMortiss

Имам същата тениска 👕 🤣

преди 3 месеца
InvictusMortiss
InvictusMortiss

Пирамидите са беакони за космическия ориентир на 🛸

преди 3 месеца
Veselin Karabakalov
Veselin Karabakalov

В края на 2019 г. Френски изследовател обявяват резултатите от изследванията на ДНК на 80 мумии и твърдят, че първите три династии Фараони са били Траки ❗ Под сфинкса е намерен проход защитен от енергийно поле, което е било отворено чрез пеенето на 3ма православни свещеници ❗ Помогнете си за да ви помогне и Господ ❗❗❗

преди 3 месеца
vasil todorov
vasil todorov

Слави благодаря за безценната информация която споделяш с нас надявам се да успеем да доживеем да разберем истината И една налудничава идея в главата ми Ами ако атлантите са друга цивилизация от друга планета батисала своята планета и дошла на тази би било страхотна история имайки на предвид какво правим с тази планета

преди 3 месеца
Явор Трендафилов
Явор Трендафилов

Претендирате да сте историк учен умен и интелигентен човек, а си служите със съмнителни първоизточници като Едгар Кейси, Мадам Блаватская, които праваят пари разпространявайки красиви приказки, който нямат никаква научна основа само догадки и предположения.Това са откровени шарлатани, слушайки ги вие не само се самозалъгвате, но ами и залъгвате и другите които ви слушат. Научете се да работите с факти, а не с теории и домисли от типа "една жена ми каза във влака". Потресен съм с каква лекота си позволявате да отхвърляте труда на поколения археолози и архитекти като Жан Пиер Уден например, който е посветил 30 години от живота си, изследвал е всеки камък, всяко кътче от пирамидата написал е дисертация, заедно с група от най-добрите инжинери в сорбоната правят компютърна въстановка на хеопсовата пирамида камък по камък, без да имате грам опит и реални доказателства. Като не знаете потърсете мнението на експерти в областта, не псевдоексперти а хора защитили дисертации със сериозни научини трудове и десетилетия опит зад гърба си.Говорите за митична високоразвита цивилизация Атлантида, която е потънала и потмоците са предали знанията от тази цивилизация на шумери, египтяни, ацтеки, олмеки, инки. и много други народи. Къде са ви доказателствата?Защо пречупвате трудовете на Платон Тимей и Критии за Атлантида през призмата на съвременния свят, излиза едвали не че атлантиийците са били толкова развити колкото и нашата съвременна цивлизация. Това не е така. Твърденията на научната общност, че Атлантида се е намирала на остров Санторин, не са безпочвени небивалици, а резултат от кропотлив научен труд трупан два века. Несъмненно за времето си минойците са били много развити, наличието на тоалетни в частните домове и водопровод с течаща вода в акротири говори за високо-развита цивилизация по онова време.Римляните въпреки че са изобретили кранчето за течаща вода са строили виадукти, защото не са знаели как да произведат водпроводни тръби който да са достатъчно устойчиви на налягане и корозия. Имало е опити да прокарат оловни водопроводни тръби но след като местната аристокрация е получила отравяне с тежки метали прогресивната идея потъва в небитието.Не са били толкова развити като нас древните гърци и римляни. Ако теорията за потъналата атлантида беше вярна, то в гените на коренните жители на южна америка би имало следи от кръвосмешение. Не знам дали знаете но генетици през последните години са направили карта на разселението на човека през последните 10000 години на базата на митохондриалната ДНК и картата ясно показва колонизация на америка не само през беринговия проток, но и през индонезия и филипините.Колонизация през атлантическия океан, освен няколко спорадични експедиции на викингите начело с Лейф ериксон и валийския цар Абубакари 2 не е имало. Запомнете това, че не знаете как даден архитектурен обект е построен, не значи, че е построен от пришълци или богове, построен е от хора, с акъл в главата си с много човешки жертви, кръв пот и безпощадно робство.

преди 3 месеца
v-man
v-man

@Makarinov Marin Имаш право.

преди 23 дни
Makarinov Marin
Makarinov Marin

@v-man Varnenskiqt nekropolis naprimer e edno ot otkritiqta koito moje da promeni istoriqta na sveta nali se okaza 4e edna po stara civilizaciq ot egipetskata e znaela da izrabotva zlato i drugi metali i se jiveli v balgarska zemq posle ima Gobekli tepe v Turciq i mn drugi

преди 23 дни
Makarinov Marin
Makarinov Marin

@v-man tova e po dobre za teb no ne vsi4ki konspiracii za izmislici pove4eto sa taka znam no ima takiva teorii koito pasvat mn po dobre ot oficialnite dori na prav pogled da zvu4at absurdno ako se razrovish 4e e mn po logichno ;)

преди 23 дни
v-man
v-man

@Makarinov Marin Винаги съм отворен откъм нови открития и интерпретации и не вярвам сляпо на когото и да било. Само че конспирациите в никакъв случай не са пример за критично мислене. Това, че учебниците може да съдържат грешки е напълно нормално, но няма нищо общо с промиване на мозъците. Както казах, нови открития се правят постоянно, но не такива, които чак да преобърнат напълно представите ни за хода на човешката история.

преди 23 дни
Makarinov Marin
Makarinov Marin

@v-man ako beshe sas sashtoto kriti4no mislena i kam oficialnata istoriq mojeshe da nauchi6 pove4e za6to da vqrvame slqpo na tezi istorici i u4ebnici bez da se zapitvame te ne mojeli da sa praveli greshki ?? naprimer kakto kaza nqkoi nahodki sa greshno datirani i koi znae oshte kakvi greshki pravqt a do tazi pismenost ne sam kaza4 4e e na nas balgarite prosto e namerena na balgarska zemq moje da e na nqkva druga civilizaciq mn po stara

преди 23 дни
Simon Ivanov
Simon Ivanov

СЛАВИ СУПЕР КЛАСАЦИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

преди 4 месеца
Star Paohos
Star Paohos

Бях преди 28 години в Египет на екскурзия. След като видях пирамидите , за мен вече е ясно, че тези огромни каменни блокове не са построени от нашата цивилизация. Възможно е да бъдат построени само от много високи хора, които всъщност са били атлантите.

преди 4 месеца
Slavqna Ilieva
Slavqna Ilieva

Да

преди 4 месеца
Georgi Pechev
Georgi Pechev

Пирамидите са електро централи, според немски учени.

преди 4 месеца
Dimitar Dimitrov
Dimitar Dimitrov

Истинските строители на пирамидите са държавната строителна бригада на фараона. Платени работници, не роби. Изцяло на механични методи и ръчни инструменти. Даже и недовършен камък в каменоломната е открит. Само че съвременните кухи структури, псевдо общества и частни фирмици не им е изгодно да си признаят че частна строителна бригада е абсурд да се конкурира с държавна. Ако и да има камиони и механизация. Затова твърдят че свръх технологии и извънземни са строили, а не хора с ръчни инструменти и огромен ентусиазъм.

преди 4 месеца
unnameble
unnameble

А е писнами да слушам молби и подкани да натискам някаква камбана която несъществува!

преди 4 месеца
Adsum Modo
Adsum Modo

"Ние от космоса" - Арнолд Мостович

преди 4 месеца
Tom Fa
Tom Fa

Любимата ми книга, която ще прочета още един път🙂

преди 2 месеца
Geri N
Geri N

Според мен пирамидите са построени от друга, по-напреднала цивилизация.

преди 4 месеца
Mila Spasić
Mila Spasić

Има смисъл !

преди 4 месеца
Златка Асенова
Златка Асенова

Пирамидите са съкратени от инзвънземни

преди 4 месеца
Veronika Romanova
Veronika Romanova

Zad yhoto na svinsa ima vrata vodesta v vatresnosta na glavata

преди 4 месеца
Abu Talib
Abu Talib

Богове: сега се завлядава Марс от Китай и САЩ. какво ще си пр исвои Россия не знам. за венера също не мога да кажи нищо певече, но и там ще се настани наша цивилизация някой ден. и когато се уредят добре, някоя откачалка ще реши да унищожи земляните и ще почне ужасната ядрена война на световете.

преди 4 месеца
Abu Talib
Abu Talib

камъните са носени с помощта на тенлогоията резонас, а че е имало допълнителна ралотна ръка не може да се поставя под съмнение.Вършели са скъвсем обикновената и неизискваща специални умения работа.

преди 4 месеца
Abu Talib
Abu Talib

Не само тайнствена проча.Има си една книга, описано в ОТКРОВЕНИЕ на Йоан/император Траян/.Книгата е намерена от Цезар и донесена в Рим.В нея се описва една голяма война, станала преди векове на земята. забегналите в Египет живи хора са дали началото на нова цивилизация, естествено подпомагани от своите, избягали на друга планета.

преди 4 месеца
Evgeni Velchev
Evgeni Velchev

zapiswam se za knigata

преди 4 месеца
이반 모냎Иван Монев
이반 모냎Иван Монев

Много увлекателно и интересно видео. Извънземни, напреднали цивилизации и атланти... Как пък не. Но общо взето глупости на търкалета. За всичко необяснимо все те са виновни. Толкова тесногръдо и назадничаво мислене.

преди 4 месеца
Христина Иванова
Христина Иванова

“Нещата, които не искат да знаете” е любимата ми класация. Невероятен си, Слави, продължавай винаги така да отваряш очите на хората

преди 4 месеца
Proto
Proto

Защо мислиш пирамидите в Египет сочат към съзвездие Орион

преди 4 месеца
Katia Lutzkanova
Katia Lutzkanova

Трите пирамиди са точна проекция на съзвездието Орион. А Сфинкса гледа към съзвездие Лъв, което е било видимо на звездната карта от това място преди около 12 хил.години. Не случайно фигурата е изваяна като на лъв. Тогава, когато преди 12 хил.год. Орион пресича меридиана призори, докато съзвездието Лъв е изгрявал в пълното си великолепие на изток. Истинските,неподкупните археолози,тъй наречените еретици твърдят, а и го доказват даже, че Сфинкса е строен много преди трите пирамиди, които официално се водят на 4,5 хил.год., въпреки,че сериозни изследвания с най-модерна технология ги датират на повече от 6 хил.години. Традиционните,ортодоксалните учени-археолози и египтолози обаче упорито си защитават тяхната си теория,че целия комплекс е дело на египетските владетели от IV династия-т.е. 2,600 год.пр.Христа....Е,как иначе, нали ако се съгласят с тези датировки, египтяните мигом ще изгубят славата си на "велики древни строители". Нищо лошо към египтяните, но Истината трябва да се знае такава,каквато Е, а не такава,каквато им се иска на някои. Горещо препоръчвам книгата на Богомил Герасимов - "Тайнствената сила на пирамидите". Изключително интересна и завладяваща книга. Също и книгите: "Забранената истина за Египет"-на Робърт Темпъл, "Тайните на Сфинкса" и "Следите на боговете или преродената Атлантида", от Греъм Хенкок и Робер Бовал.

преди 4 месеца
Proto
Proto

Тези богове са проклртите извънземни които до днес седят в сенките

преди 4 месеца
Proto
Proto

Египет е градът на рептилите господарите на планетата Гледай в ютуб Напиши господарите на планетата Последната раса таланти са рептилите били са 4 А ние сме 5тата населяваща земята

преди 4 месеца
Kostadin Dimitrov
Kostadin Dimitrov

пирамидите са построени от хора, в библиотеката стария завед пише ясно мойсеи за тези пирамиди който са построени от роби от фараоните, книгите на царе.

преди 4 месеца
teodor VTORI
teodor VTORI

Слави може ли да направиш видео за най-шумните животни на планетата

преди 4 месеца
Георги Батулски
Георги Батулски

А от там още много не възможни неща за строежа на 3 пирамиди

преди 4 месеца
Георги Батулски
Георги Батулски

Хеопсоовата пирамида ако е строена от Хеопс за 20г. начин на всеки 3,-4 Мин.трябвда се поставя камък което е невъзможно,това е първото

преди 4 месеца
זה נשאר סוד. זה נשאר סוד.
זה נשאר סוד. זה נשאר סוד.

Според това което съм чел и това което сега чух във видеото е, че Нимрод и неговата сапруга Семирамида са направили тези пирамиди, наричат ги още Исис и Озирис, има и други имена с които те са ги наричали в различните цивилизации но става въпрос за истинския владетел от град Вавилон на име Нимрод и на прякор Ваал.. Моето мнение е, че е много възможно Нимрод да е построил пирамидите, той е наричан "слънчев бог" затова и рождената му дата е на 24-ти срещу 25-ти декември (новото слънцестоене) на тази дата е рождения ден на всички богове включва в това число и Исус Христос но аз добре зная истината за Исус.... Слави до сега си правил наистина много интересни неща но направи нещо за древния град Вавилон! Темата за Вавилон ще е супер много яка за тези които обичат история! В допълнение мода да дам супер много информация за Вавилон но само исма да кажа че всички обелиски са издигнати в чест на бог Нимрод, такъв има издигнат и в двора на Ватикана! Има 4бр празници които хората празнуват МАСОВО и до днес и не знаят от къде идат но те са си от древността на град Вавилон! Слави ако решиш да направиш видео за Вавилон ще са ти нужни поне минимум 40 мин защото темата е доста обширна и има какво да се каже по нея! Успех!

преди 4 месеца
Рая Станоева
Рая Станоева

Най-якикия ❤️

преди 4 месеца
Zetsu
Zetsu

Нищо не разбрах

преди 4 месеца
Petar Kolev
Petar Kolev

Слави, моля те направи видео за окото на Сахара. Смята се, че това е Атлантида :)

преди 4 месеца
Елиса Феим
Елиса Феим

Слави,супер си!Напред към 1 000 000!

преди 4 месеца
iliana dimitrova
iliana dimitrova

Лемурийци или атланти, те са боравили с антигравитационна сила. Интересно ще е за вас да прочетете някоя от книгите на Ернст Мулдашев. Благодаря за интересното видео!

преди 4 месеца
Martin Popov
Martin Popov

Със сигурност пирамидите са много по древни от колкото се предполага! Построени от друга цивилизация на повече от 12 000.год.ако не и над 25 000.год.

преди 4 месеца
Георги Добринов
Георги Добринов

Според мен там се съхранява Слвяно-бърски ракиени изделия

преди 4 месеца
Emilia Hinkova
Emilia Hinkova

Моето мнение е, че по-подходящо като термин би било да използвате "инвентарна стела", а не "таблет". Стелата представлява точно това, което е артефактът, а думата таблет е твърде осъвременена и не стои добре като понятие.

преди 4 месеца
Katia Lutzkanova
Katia Lutzkanova

Подкрепям. "Таблет" наистина не звучи добре

преди 4 месеца

Напред

Топ 10 Велики ТАЙНИ на ДРЕВЕН ЕГИПЕТ

16:19

Топ 10 Велики ТАЙНИ на ДРЕВЕН ЕГИПЕТ

The Clashers

Показвания 569 хил.

Menajerimi Ara 13. Bölüm

2:12:04

Menajerimi Ara 13. Bölüm

Menajerimi Ara

Показвания 1,1 млн.

1000-ГОДИШНА КЪРВАВА ЛУНА (ft. The Boxing Antelope)

59:22

Kefaret 1. Bölüm

1:48:57

Kefaret 1. Bölüm

Kefaret

Показвания 1,8 млн.

Топ 10 тайни на Антарктида

14:18

Топ 10 тайни на Антарктида

The Clashers

Показвания 998 хил.

Топ 10 теории за живот след смъртта

13:38

Топ 10 теории за живот след смъртта

The Clashers

Показвания 648 хил.

Menajerimi Ara 13. Bölüm

2:12:04

Menajerimi Ara 13. Bölüm

Menajerimi Ara

Показвания 1,1 млн.

1000-ГОДИШНА КЪРВАВА ЛУНА (ft. The Boxing Antelope)

59:22

Kefaret 1. Bölüm

1:48:57

Kefaret 1. Bölüm

Kefaret

Показвания 1,8 млн.

Zümrüdüanka 21. Bölüm

2:23:46

Zümrüdüanka 21. Bölüm

Zümrüdüanka

Показвания 522 хил.

Birbirimizi Ne Kadar Tanıyoruz? - İnsafsız Karışım Yeme Cezalı

19:21

Yemin 290. Bölüm | The Promise Season 3 Episode 290

1:2:12

Yemin 290. Bölüm | The Promise Season 3 Episode 290

The Promise Official

Показвания 294 хил.

Истории от мах'лата - Честно ли е, кажи ми...

3:13

If Everything Was Like Among Us 3

9:27

If Everything Was Like Among Us 3

Shiloh & Bros

Показвания 20 млн.

SCP-387 Living Lego (SCP Animation)

11:38

SCP-387 Living Lego (SCP Animation)

TheRubber

Показвания 1,1 млн.