Мистериите на България - ФИЛМЪТ - Сезон 1

 • Публикуван на преди месец

  The Clashers

  Продължителност: 2:06:34

  В навечерието на СЕЗОН 2 исках да ви припомня за всички невероятни места, които посетихме от първия сезон на предаването. Премиерата е съвсем скоро - тази събота - 07.11.2020 и открваме с дълбоко пазена тайна.
  ➡️Каналът на Любо: bit.ly/3kYYVa9
  Видеото е по идея на Любо и за това ако искате, може да помогнете да изпълни мечтата си за сребърен бутон от BGnick. Благодаря ви!
  🛒 5% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clash3" и 3% от техника с "Clash3PC" - ozn.bg/2mn0oIf
  📘 Поръчай "Топ мистериите на СВЕТА" тук: bit.ly/2O6xJXR
  📕 Поръчай "Топ мистериите на България" тук: ozn.bg/2OMkauI
  🔔 Абонирайте се: bit.ly/2w9ePIq
  🎮 Гейминг канал: bit.ly/2Jn9mCe
  👨‍💻 Тек канал: bit.ly/2Qs7BqZ
  👕 Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k
  Комбинирахме всички епизоди от първият сезон на Мистериите на България, като изрязахме рекламите, продуктовото позициониране и повтарящете се елементи, за да се насладите само на чистият контент. Преливането от тема на тема е плавно, като изпизваме само номерацията на видеото и темата. Запазил съм красивите кадри при интротата ако има налични такива.
  Епизодите:
  0:01:52 Епизод 1 - Белинташ
  0:15:25 Епизод 2 - Кръстова гора
  0:26:37 Епизод 3 - Караджов камък
  0:36:35 Епизод 4 - Ситовски надпис
  0:47:28 Епизод 5 - Пещера Дяволско гърло
  0:59:45 Епизод 6 - Село Лисиците
  1:12:38 Епизод 7 - Бегликташ
  1:23:14 Епизод 8 - Кабиле и Оструша
  1:38:53 Епизод 9 - Скрибина
  1:54:19 Епизод 10 - Рупите
  Слагам чаптъри на видеото, за да може по-лесно да се ориентирате и да намирате това, което ви трябва. 😀
  #Mysteries #Bulgaria #TheClashers
  Ако си спомняте открихме сезона с Белинташ. Разгледахме тракийското светилище от птичи поглед и се насладихме на някои невероятни кадри. Разказах ви малко за културата на Траките и техните странни обичаи. Пътят до там е 50 км. от Пловдив и 170 км от София, стига се лесно с кола, има табели и хотели, където да отседнете. Следващият епизод е посветен на Кръстова гора, мястото на боговете от свещения триъгълник. Там може да се насладите на силна енергия и вътрешно спокойствие. В третия епизод стигнахме до Караджов камък, до който има два маршрута. Аз съм ги минавал и двата като може да отседнете в хотели и в село Мостово и в Борино, защото преходът отнема около 2 часа пеш.
  Четвъртият епизод бе най-мистериозен до момента, защото посетихме неразчетеният Ситовски надпис, който се намира в гората. Историята с неговото намиране също е интересна, защото е доста отдалечен от пътя. Представяте ли си колко още подобни места се крият в Родопите. Мозе да пътувате до там с кола, намира се на около 40 км от Пловдив. След това посетихме и пещерата Дяволско гърло, заедно с Триградско ждрело. Една неописуемо красива местност. Може да си наемете хотел в Триград и да и направите една доста добра почивка, комбинирана с посещение на няколко забележителности. В Следващият епизод бяхме до откъснатото от цивилизацията село Лисиците. То се намира до Кърджали и може да се посети единствено с лодка или през най-дългият въжен мост в България. Стигането до селото си е малко предизвикателство и иска ходене, но наградата си заслужава!
  Социални мрежи:
  ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9
  ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv
  ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr
  ✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com
  Отправяме се към българското Черно море, което се свързва предимно с почивки и хотели. Оказва се обаче, че има много интересна култура оставена ни от траките. Светилището Бегликташ край Приморско е точно такова място. Може да се насладите на невероятни гледки и да отморите. След него пътуваме до Кабиле и уникалната гробница Оструша. Един от най-големите тракийски градове, които очаква да разкрие своите тайни и мистерии. В епизод 9 пътуваме до Крибул, където се намира светилището Скрибина. Известно с това, че лекува болести, не чрез фармация, витамини или хапчета, а чрез специален ритуал от древни времена. Последният епизод е посветен на Баба Ванга и Рупите. Една невероятно красива местност, която трябва да посетите.
  Ако ви е харесал филмът, който сглобихме за Мистериите на България, може да оставите по един лайк в подкрепа и да се абонирате за канала.

The Clashers
The Clashers

Хей хора, надявам се видеото да ви хареса! 👍 🇧🇬 Исках да можете да гледате без прекъсване и разсейване. 😀 Ако искате може да го споделите в социалните мрежи, благодаря ❤️

преди 29 дни
Ewro EwroEwro
Ewro EwroEwro

Ти не вярваш в Бог и това ме отблъсква

преди 3 дни
Ninka Stancheva
Ninka Stancheva

Ss zs

преди 8 дни
Silvie Shaban
Silvie Shaban

Unikalen miks ot mistika ,pozdravleniya👏👏👏👏

преди 11 дни
Kristina Aleksandrova
Kristina Aleksandrova

Днес стигнах до с.Лисиците с автомобил. Минава се през с.Летовник и точно слец ловната хижа в ляво по черния път. Кара се, но си е за високопроходим автомобил. След около 4 км сте в подножието на Чит Кая.

преди 12 дни
Красимира Стефанова
Красимира Стефанова

Много благодаря, посетих всички места. България е уникална, нямам такава природа.

преди 14 дни
kxr86
kxr86

Поздравявам Ви за положения труд! Адмирации 👏

преди 2 часа
Yavor Stoyanov
Yavor Stoyanov

Пич какво да ти кажа, живея в чужбина, но в 2021 май всички отпуски ще планирам в БГ, идея си нямах какво имаме на нашата земя... Аз съм мотопътешественик и обещавам да доведа приятели, да им покажа всичко което ти ми показа с това видео...

преди 11 часа
Yordan Yordanov
Yordan Yordanov

От един ден ти следя канала и съм много заинтересован, Браво Слави !!!

преди 13 часа
irina gogowa
irina gogowa

Благодаря за филма! Страхотно преживяване и повод за размисли!

преди 14 часа
Ivka Stoyanova
Ivka Stoyanova

Поздравления за положения труд и респект! Сега в обстановката около COVID-19 и положението на lock down не успяхме да се приберем в България това лято и много ни липсва. Пуснахме си твоя филм и се насладихме с цялото си сърце. Уникален! Повечето места сме ги посетили, но ни грабна с интересните факти около всяка забележителност, теории и легенди. Всички гледни точки. Браво! С нетърпение чакаме Сезон 2.

преди 15 часа
Rusi Rusev
Rusi Rusev

Браво, много интересен филм ❤️

преди 15 часа
Астроцентър Хелиос
Астроцентър Хелиос

Изключителен филм. Благодаря за преживяването !!!!!

преди ден
Hatchenur Kehayova
Hatchenur Kehayova

Беше страхотно !

преди ден
Vanoo Niakoi
Vanoo Niakoi

ас ти харесвам клиповете

преди ден
Vanoo Niakoi
Vanoo Niakoi

ти си лаънар

преди ден
Vanoo Niakoi
Vanoo Niakoi

ti si layno

преди ден
Nick Stefanov
Nick Stefanov

благодаря, Слави ,много добър филм, гледах го с удоволствие и научих нови неща. да си жив и здрав.

преди ден
Victor Robin
Victor Robin

I visited the Devil's Throat in 2015. It is an experience I shall never forget! I have had cysts on the tendons of my right wrist most of my life. The only time they disappeared was my visit to Bulgaria. Returning to California, they came back very soon again.

преди 2 дни
Bubu Style
Bubu Style

Моля те ,направи видео за люляковото светилище до с. Бабек (може да се води до Розовец). Страхотно място до моето село е и много ще се радвам да го видя в някой от клиповете ти! Благодаря! ^^ - Гери Ж.

преди 2 дни
Moto adventure
Moto adventure

С робот-подводница и камера неможе ли да се влезне в пещерата

преди 2 дни
Desy Dimitrova
Desy Dimitrova

Много ми хареса идеята и изпълнението на този филм. Бях изненадана, че не знаех и не бях чувала нищо за повечето места .Добре е, че е дадена информация за местоположението на обектите как да се стигне до тях. Благодарение на панорамните снимки се добива представа за големината и цялостната композиция, което няма как да се случи при посещението.И не на последно място, че не се налагат определени теории, а всеки сам избира в какво да вярва.

преди 2 дни
Ibrahim Mehmed
Ibrahim Mehmed

Там имало хора които живяли за то има дубки сабирали вода за тях и за животни ако има война как ще излезеш и там има много злато

преди 3 дни
Petio 93
Petio 93

Какво казваше бабата в Скрибина, аз разбрах само: амилелима ремилеу алиели и там др

преди 3 дни
Bars Wolf
Bars Wolf

Защо не каза какво означава "вълците вият от храста". Много хора го съпоставят това с фамилията на тогавашния американски президент - Буш (храст).

преди 3 дни
Asen Bornarov
Asen Bornarov

Velikiat Slavi triabva da priimenuva predavaneto si v ,,Zagadkite na Balgaria.

преди 4 дни
Atanas ivanov
Atanas ivanov

на първите три места са скрити трите части от кръста

преди 4 дни
Georgi Atanaaov
Georgi Atanaaov

Браво бе малоумник помакиня прави мюсюлманска молитва на тракийско светилище

преди 4 дни
Mariyna Chausheva
Mariyna Chausheva

България е толкова красива. Има такива места, който чувам за първи път . Видеото беше невероятно благодаря! Запали голям инерес в мен . Сега вече знам къде да отида , и бих искала да изпитам тази емоция , и да почувствам прилива на енергия от всяко едно кътче .🥰

преди 4 дни
Geri Manasieva
Geri Manasieva

много интересно, сега ви откривам, браво на екипа!

преди 4 дни
Petko Iliev
Petko Iliev

Едно птиче ми каза че до година ще сме 1мил ♥️♥️♥️

преди 4 дни
Натаи Стайковс
Натаи Стайковс

Vie nemojahte Li da razbrete 4e isus Hrists e bylgarin.l

преди 4 дни
Гергана Тодорова
Гергана Тодорова

Ходихме до пещерата Дяволското гърло цяла компания. Всичко беше супер, докато не стигнахме там. Аз и сестра ми се почувствахме толкова зле там, че отказах ме да влезем да я разгледаме. Докато чакахме останалата част от компанията да излезе имахме чувство, че минават дни. Толкова зле не съм се чувствала никога. Тръгвайки си и слизайки долу при селата там, сякаш ми падна камък от сърцето. Почувствах се отново аз. Има ужасна енергия при пещерата.Аз съм сензитивна доста и знам, че там повече няма да стъпя.

преди 5 дни
Alex Boyanov
Alex Boyanov

БЪЛГАРИЯ!❤️❤️❤️ е велика и уникално красива браво Слави със всяко ново видео доказваш,че не на празно си най-добрият продължавай да правиш такива проекти.През цялото време бях настръхнал честно казано! Ти си the best bro! ❤️

преди 5 дни
GABBER
GABBER

Браво!

преди 5 дни
Kalinka Dimitrova
Kalinka Dimitrova

,,,,,,

преди 5 дни
dustymomche
dustymomche

prekrasen film !!!!!!

преди 5 дни
Düşün Düşün
Düşün Düşün

Беглик думата е с много значения в турския език един Пт тях е например ( държавно място) второ е свързан с някой държава който управлява един човек така че има много значения според турските жители вярват че там е голямо съкровище

преди 6 дни
Blue Featherss
Blue Featherss

Kogato mnogo hora povqrvat che dadeno mqsto lekuva to naistina pridobiva tazi sposobnost . Nie sme vsesilni sashtestva kontrolirashti energiq i materiq sus vqrata i silata ma misalta

преди 6 дни
Ngay Mon
Ngay Mon

Yang pilih Allah like yang pilih Dajjal abaikan.

преди 6 дни
Vanya Bozhikova
Vanya Bozhikova

Браво просто невероятно!

преди 6 дни
BARONERO
BARONERO

Браво, момчета. Благодаря че Ви има.

преди 6 дни
d s
d s

мазен НЕЩАСТИН

преди 7 дни
Denis Dinev
Denis Dinev

Браво супер

преди 7 дни
Bojana Novaković
Bojana Novaković

Хвала Слави,свака част.ФАНТАСТИЧНО.Поздрав из Србије за сестре и браћу у Бугарској.Чувајте ту дивну земљу.ЗДРАВО ЖИВО

преди 7 дни
Emiliq Kirilova
Emiliq Kirilova

Mnogo xybavo video bravo

преди 7 дни
Maria Smilyanova
Maria Smilyanova

Всичко добре ,но от 2 часа филм за траките ,се вижда толкова голяма дистанцираност от тях , почти сякаш слушаме африканска история ,разказвана от чужденец ,напълно индиферентно. Иначе е интересно, филмовият мат-л е добър и комай единсвен по темата .

преди 8 дни
Даниела Петрова
Даниела Петрова

Къде е това за Шишенци

преди 8 дни
Danaq Taseva
Danaq Taseva

I am not Bulgarian but my grandmother who is Bulgarian (I do not know Bulgarian) told me that her village is close to the so-called "sacred triangle" and said that she feels different forces and after this pandemic I think I will come to him felt

преди 8 дни
POLY NEDKOVA FAN CHANNEL
POLY NEDKOVA FAN CHANNEL

Which village?

преди 8 дни
Stefan Ilchev
Stefan Ilchev

От 10 години казвам и споря с хора - боговете са истински извънземни. Най - чист пример е сериалът Stargate , който преплита митологиите египетската и скандинавската, с фантастиката. За мен това е сериал подготвяк ни за близкото бъдеще ( то и една такава серия имаше там )

преди 8 дни
KaSoLe RiUiTo
KaSoLe RiUiTo

Страхувам се, че ще ни нападнат туристи които не уважават тези места! ще е необходимо да ги предпазиме преди да ги "поканиме" ... от Франция откривам това предаване и мистериите и таините... на БГ... Много благодаря за всичко, много хубава природа е история...

преди 9 дни
The Clashers
The Clashers

Благодаря :)

преди 9 дни
Мирослав Георгиев
Мирослав Георгиев

Прекрасен филм!

преди 9 дни
Валерия Иванова
Валерия Иванова

Страхотно е! Браво, Слави! Гордея се с теб.

преди 9 дни
Mikhail Kamazov
Mikhail Kamazov

Интересный филм.

преди 9 дни
Fubukiシ
Fubukiシ

I love how this is having English CC, lmao.

преди 9 дни
Honey Disco
Honey Disco

Това е невероятно! Според мен ако се съди то ерозията под нишите на Чит Кая може да се предположи че е имало вода чието ниво е стигало до тях и те са издълбани от нивото на водата. Аз си спомням като малък с баща ми ходехме за риба на Сухата Река в северна България и буквално карахме по черен път на самото дъно на изчезналата река и видях една стара хълка която беше на една скала много високо и тогава разбрах че плавателни съдове са били връзвани там и то не много отдавна. Благодаря за това видео, доста неща научих!

преди 10 дни
HALIL KHALIL
HALIL KHALIL

Tezi Nadpisi sa poveche ot 12 000 godini ot Jinovata Rasa te nyamat nishto obshto s Choveshkata rasa Vishiyat Razum gi prehvarlya v paralelen svyat na nashiyat i te prodaljavat da sashtestvuvat te imat sposobnosta da e materializirat i dematerializirat . Te si imat svoy ezik i pismenost . V Korana se obyasnyava mnogo dobre za tyah . Limuriitzi i Atlanti sa ot Jinovata rasa . Choveshkata rasa nyama nishto obshto s Limuriitzite nito s Atlantite .

преди 10 дни
Димитричка Стоянова
Димитричка Стоянова

Много интересно е направено ✌ 😍 За Кръстова гора съм чувала, че е хубаво минимум три пъти да се посети, но дали е вярно не знам.

преди 10 дни
Petya Ch
Petya Ch

Поздравления, момчета!

преди 10 дни
Pablitto Mae
Pablitto Mae

Е нека чудо се случи ! Нека всички които мислят зло на България! Да бъдат наказани до седмо коляно! И родовете им да свършат преди техния живот ! Нека се случи чудо и нека всички паразити които са узурпирали България да не доживеят до новата година!!! Та да я започнем на чисто като свободни и щастливи истински хора!!!! Да бъде!

преди 10 дни
Mustafa Fikretov Mustafov
Mustafa Fikretov Mustafov

Евалла Слави...Страхотно видео,Благодаря ти и бъди жив и здрав.

преди 10 дни
Iliyan Kafedzhiev
Iliyan Kafedzhiev

Слави нали си от Пловдив? След Перущица (което е не далеч от Пловдив) на 20км нагоре в балкана се намира връх Върховръх от там 1км на долу се намира село Чурен от табелата на село Чурен ако погледнем към балкана с бинокъл ще видим така наречения червен камък може да проучиш за него.

преди 11 дни
Alexander Azg
Alexander Azg

Браво Слави Много харесвам начинът по който представяш знанието си. За пореден път чудесна работа. Много бих искал да видя какво мислиш за Силата на мисълта. Благодаря ти за всичката Варна информация до сега. Продължавай все така :)

преди 11 дни
Daniel Petrovski
Daniel Petrovski

sekoja chest Slave!odlichen dokumentarec za ubavinite i misterioznite mesta na R.Blgarija!pozdrav od R.Makedonija.

преди 11 дни
Todorka Petrova
Todorka Petrova

Браво Слави.Не те позвавав но ти си супер .В момента чета една поредица книги "ТАЙНИТЕ ПОДЗЕМИЯ НА БЪЛГАРИЯ .МНОГО НЕВЕРОЯТНИ НЕЩА ИМА В НЕЯ.КОЙТО ИСКА ДА НАУЧИ ЗА ВЪПРОСИ КОЙТО НЯМА ОТГОВОРИ ТАМ ЩЕ ГИ НАМЕРИ.ПРОЧЕТЕТИЯ МИЛИ ХОРА

преди 11 дни
emiliq angelova
emiliq angelova

По-интересен филм не съм гледала ! Благодаря ! :)

преди 11 дни
teo m
teo m

Слави аз съм на 8 години

преди 11 дни
teo m
teo m

АЗ СЪМ НАМИРАЛН .

преди 11 дни
Gowon's_Crunchy_Voice.
Gowon's_Crunchy_Voice.

Слави ти си супер

преди 11 дни
Nadezhda Dimitrova
Nadezhda Dimitrova

Белинташ какво значи?

преди 12 дни
Martin Kunev
Martin Kunev

Според теб възможно ли е на трите места да има по едно парче от кръста?

преди 12 дни
Илияна Александрова
Илияна Александрова

Сърдечно Благодаря за прекрасните и значими знания, които получаваме, чрез Вашата инициатива. Поздравления за труда и ентусиазма! Продължавайте да търсите и разпространявате ИСТИНАТА за първата държава в света. Дала първата писменост и историческо развитие на човечеството!

преди 12 дни
jordan milkov
jordan milkov

moje da slojite i subtitri na anglijski

преди 12 дни
jordan milkov
jordan milkov

lele to imalo , izvinjavam se , purvite 20 min samo go slushah ;-)

преди 12 дни
кирил авджиев
кирил авджиев

Слави получи се уникален филм!!! Компилация от забележителностите!!!!

преди 12 дни
Vesko Marinov
Vesko Marinov

Страхотно .ти си роден за това бъди здрав ти твоето семейство само нагоре

преди 12 дни
Andreana Mia
Andreana Mia

Strahotno samo da ortminne koronata i az ste trjabva da go posetja tezi mesta i bez Tova obicham balkana i kamanite 👏

преди 12 дни
anna nacheva
anna nacheva

Бладодаря Ви за това, което правите за всички нас! Присъединявам се към мнението на DYUG CHO - кратко,но изчерпателно. Бъдете здрав!

преди 12 дни
My name Jeff
My name Jeff

Браво Слави страхотен филм!!

преди 13 дни
Daniela Ivanova
Daniela Ivanova

Уникално видео, абонирах се. Браво!

преди 13 дни
Iliyana Stefanova
Iliyana Stefanova

Давай към 1 милион Слави!❤👉🏽 Браво!❤

преди 13 дни
Simeon Stoyanov
Simeon Stoyanov

Не само за Белинташ, цялата местност е опасана от легенди, поверия и мистификации. Белинташ е просто едно от светилищата на бесите. В България има десетки ако не и стотици подобни обекти. Там са се палили ритуални огньове, имало е набити колове, щерни за обредна вода. Слънцето в определени дни в годината - равноденствията да речем се проследяват с изгрева и залеза на слунцето и луната, проектирани в околните хълмове. Дори има писмени свидетелства. Римляните покоряват бесите и дават Белинташ на одрисите, които са може би единственото племе, което не оказва съпротива на римската инвазия. На мястото има магнитни отклонения, причинени от залежи вероятно железни. Освен това е намерена и сребърна плочка на Сабазий. Нищо чудно, все пак столетия е било светилище това!

преди 13 дни
Zafer Ahmed
Zafer Ahmed

можеш да работиш в национал или дискавъри презспокойно :))

преди 13 дни
Лариса Михайлова
Лариса Михайлова

СУПЕР ФИЛМ

преди 13 дни
toni ivanov
toni ivanov

moje li pone na tezi filmi da ne praskash po 10-15 reklami

преди 13 дни
Nikolay Mutafov
Nikolay Mutafov

а някой знае ли какво има под Западен парк гр.София?

преди 14 дни
Avtomobilen Kontingent
Avtomobilen Kontingent

Кога ще има ревю на iPhone 12 Pro?

преди 14 дни
Aleksandra Atanasova
Aleksandra Atanasova

Уникално видео, поздравление за целия екип!! Просто се надявам в тези условия на пандемия повече хора да обиколят красотите на България, защото както виждаме във видеото, заслужава си и то много!! Очакваме още видеа, страхотни сте!

преди 14 дни
Павел Биджеков
Павел Биджеков

Аман от екстрасенси и гадатели.

преди 14 дни
Vlado4kaPato4ka
Vlado4kaPato4ka

Само аз ли се чудя къде по-точно е канала на този Любомир. Не трябваше ли да е в описанието.

преди 14 дни
Shirin Arif
Shirin Arif

Blagodarya vi neznaeh 4e imame takiva velikolepni mesta v BG

преди 15 дни
Adnan Halim
Adnan Halim

Здравей Слави не знам дали си направил за могилите край гр. ИСПЕРИХ (село Свещари), там е място и на древни траки със над 20 могили има и гроб със царски произход и също така и със свещенни земи и за други религий (мюслюмани)

преди 15 дни
Simeon Tomov
Simeon Tomov

Браво..целият филм беше уникален аз съм от Петрич и често ходя до Рупите и всичко което каза е найстина така браво..!!!

преди 15 дни
Николай Великов
Николай Великов

Слави аз вярвам ДА

преди 15 дни
Екзекутор
Екзекутор

Извинявай ама такива глупости не бях слушал. Относно белинташ, понеже нямам нерви за другата част от видеото.. Кои ти каза, че никой не е доказал това което виждаш? Каналите които са издълбани, са служили за основа в която се слагат дървен материал за заслон.. Друга част за събиране на вода понеже може да си представиш колко е лесно да мъкнеш вода там.. А тази леща с четирите отвора е очевидно, че е служила за отделен заслон в които се вкарват борови стволове за проста конструкция.. Има много такива тракийски светилища, но ти даже не си направил труда да видиш сходството между тях.. Доколкото ракетите, те са еднопосочен транспорт носещ голямо количество гориво.. А със това гориво няма как да се достигат големи дистанции.. Ако има по напреднали същества от нас, биха ползвали съвсем различна технология със която да пътуват на дълги разстояния в две посоки.. Което изключва масивни постройки от типа на Байконур.. Редно е да смениш името на книгите, като ги вкараш в жанра, народни митове и легенди.. Понеже като кажеш мистерии на България за неща които са научно доказани със хиляди часове работа на хората е не уважително..

преди 16 дни
pro batkabg
pro batkabg

Как му каза искаш ли да те абонирам дали знаеше кво е това

преди 16 дни
cernevo cernevo sali
cernevo cernevo sali

Prevarni go v angliski ezik stesi hit Mnogo gledaniya ste ima ot seliya svyat

преди 16 дни
Margarita Lacheva
Margarita Lacheva

Страхотно видео научаваме повече и все повече добре че ви има

преди 16 дни
Mira Smile
Mira Smile

Здравейте, Слави! Изгледах с огромен интерес това видео. За първи път Ви пиша коментар и бих искала сърдечно да Ви благодаря за целия труд, организация, заснемане. Филмът се е получил изключително добре. Дори само като гледа човек се зарежда с позитивна енергия. Действително има много лековити места из страната ни. Аз имам личен езотеричен опит и снощи ми беше интересно, когато ми се включи енергийно жена от Бегликташ. От мястото с почитането на мъртвите беше, а аз имам доста преживявания с тях. Беше странно преживяването, тъй като на мен обикновено все са ми говорили добронамерено и винаги ми благодарят мъртвите. Колкото и да е странно, аз се учудих, че всички си тръгват толкова изплашени и че им е забранено да говорят за ставащото в района. Моето лично мнение е, че има неща, с които не е нужно да се съобразяваме и можем да споделим открито с останалите разговорите с живели преди нас от други цивилизации, както и за опита им с технологиите. Като цяло по-високата магнитна енергия в повечето случаи се чувства на място. А понякога, когато цивилизациите или в случая траките, желаят да направят енергиен контакт, те го правят чрез видеа като Вашите. Сърдечно благодаря за предоставените като филм на едно място материали за светилищата у нас. За мен беше удоволствие да видя събрана на едно Вашата продукция. И преди съм гледала Ваши материали в канала, но тук смятам, че всеки един, който отдели от времето си, ще Ви благодари за видео реализацията, разказите, опита, красивото заснемане и монтаж, прекрасното качество на звука. А самият факт, че видеото Ви е двуезично го поставя като едно видеата за страната, достъпно за чужденци и туристи, освен за нашенци. Пожелавам Ви успех в начинанията и в следващите проекти и сезони! Пожелавам Ви винаги да Ви е слънчево. Мирела Василева.

преди 16 дни
Fatme Abedin
Fatme Abedin

straxotno video bravo

преди 16 дни
Ivelina Borisova
Ivelina Borisova

Страхотен филм, поздравления за труда! ❤️

преди 16 дни
Кристиана Николова
Кристиана Николова

Филмът е изключително интересен,познавателен и зареждащ с чисто родолюбие ! Поздравления към създателите му! Очаквам още такива филми .Има огромна нужда от тях.

преди 16 дни
Любка Стаматова
Любка Стаматова

Браво момчета! Продължавайте да изучавате и разпространявате Чудесата на Родината ни.

преди 17 дни
Memet Boyko
Memet Boyko

Те са отишли вав космоса това племе

преди 17 дни
Lyudmil Yozov
Lyudmil Yozov

46:44 В ляво надпис България с някаква наистина чудна разновидност на кирилицата.

преди 17 дни
Memet Boyko
Memet Boyko

Опитау да къртиж стената давидиж лак ште омреж и ти 😉

преди 17 дни

Напред

BTS (방탄소년단) 'Life Goes On' Official Teaser 1

0:27

BTS (방탄소년단) 'Life Goes On' Official Teaser 1

Big Hit Labels

Показвания 28 млн.

ТОТАЛНА ПРОМЯНА!

8:02

ТОТАЛНА ПРОМЯНА!

Fashion Junkies

Показвания 36 хил.

Sen Çal Kapımı 20. Bölüm 1. Fragmanı

1:07

Sen Çal Kapımı 20. Bölüm 1. Fragmanı

FOX

Показвания 2,2 млн.

Ivan Vassilyevich Changes Occupation

1:31:40

Ivan Vassilyevich Changes Occupation

Киноконцерн "Мосфильм"

Показвания 30 млн.

Carl Norberg 2020-12-04 - Djävulen döljer sig i detaljerna!

1:00:42

BTS (방탄소년단) 'Life Goes On' Official Teaser 1

0:27

BTS (방탄소년단) 'Life Goes On' Official Teaser 1

Big Hit Labels

Показвания 28 млн.

ТОТАЛНА ПРОМЯНА!

8:02

ТОТАЛНА ПРОМЯНА!

Fashion Junkies

Показвания 36 хил.

Sen Çal Kapımı 20. Bölüm 1. Fragmanı

1:07

Sen Çal Kapımı 20. Bölüm 1. Fragmanı

FOX

Показвания 2,2 млн.

TWIN TELEPATHY PIZZA CHALLENGE by LiLiBu EATING SOUND

5:25

TWIN TELEPATHY PIZZA CHALLENGE by LiLiBu EATING SOUND

ASMR Lilibu

Показвания 461 хил.

BIG vs SMALL Mystery Box Present Challenge

15:21

BIG vs SMALL Mystery Box Present Challenge

Gloom

Показвания 178 хил.

GERÇEK NOEL BABA ve KÖPEĞİ PEŞİMDE!!

14:20

GERÇEK NOEL BABA ve KÖPEĞİ PEŞİMDE!!

BelgoTürk

Показвания 126 хил.

Ranking Guys Based on Apperance

16:58

Ranking Guys Based on Apperance

PewDiePie

Показвания 4,2 млн.

МЕМЕТА ЗА МЕН

10:04

МЕМЕТА ЗА МЕН

Icaka & Pavel Kolev

Показвания 18 хил.

Talking About One Whole Day

13:49

Talking About One Whole Day

Dixie D'Amelio

Показвания 576 хил.